CE Puig-reig

Martí Casafont, nou entrenador del primer equip del CE Puig-reig

Martí Casafont, nou entrenador del primer equip del CE Puig-reig
Martí Casafont, quan entrenava el CE Manresa. PHOTO ART MANRESA

Canvis a la banqueta del primer equip del CE Puig-reig. El fins ara primer entrenador, Joan Flores, deixa la direcció de l’equip després de vuit temporades al club. El nou tècnic serà el fins ara segon de Flores, Martí Casafont.

Flores va presentar la dimissió fa un mes, però el club va aconseguir allargar l’adéu unes setmanes més. Aquesta setmana passada, però, el fins ara tècnic va presentar la dimissió irrevocable i va comunicar al club que el partit d’aquest diumenge passat, al camp de la Pirinaica, seria el seu comiat.

Flores ha explicat a l’Entre Rivals que necessitava un canvi. “Són molts anys aquí i tant els equips com els entrenadors necessitem canvis per fer la nostra feina igual de motivats”, ha admès. L’entrenador bagenc ha recalcat que la relació amb el club és “molt bona” i la seva sortida s’ha entès. Ara, el tècnic diu que necessita “descansar” però assegura que seguirà entrenant, “perquè és la meva vida”. El destí, però, encara no està clar.

Martí Casafont, el relleu natural

Martí Casafont agafa el relleu de Flores al capdavant de la banqueta del Puig-reig. Així ho ha confirmat a aquest diari la presidenta del club, Concepció Santasusagna. El propi Flores considera que Casafont “s’ho mereix” i “farà una bona feina” com a entrenador de l’equip.

Per la seva banda, Casafont, d’Avià, ha explicat a aquest diari que afronta el repte “amb molta ambició”. Serà la seva primera experiència com a entrenador d’un equip sènior, després d’una dilatada experiència en el futbol base del Bages, tant a les categories inferiors del Gimnàstic de Manresa com a les del Centre d’Esports Manresa.

Segons el nou tècnic, el principal objectiu del primer equip del Puig-reig ha de ser “competir dins la nostra lliga i posar les coses difícils a tots els equips”. En aquesta línia, Casafont ha deixat clar que creu molt en els seus jugadors i no té cap dubte que la categoria se salvarà: “Hi ha molt bon equip”.

entrenador Futbol Joan Flores Martí Casafont

Comentaris