Atletisme

Toni Baños brilla al Campionat de Catalunya de 2.000m obstacles i fa la millor marca europea juvenil de l’any

Toni Baños brilla al Campionat de Catalunya de 2.000m obstacles i fa la millor marca europea juvenil de l’any
Toni Baños durant la prova del Campionat de Catalunya d'aquest cap de setmana, a Lloret de Mar. AVINENT MANRESA

L’atleta de Berga Toni Baños, de l’Avinent Manresa, s’ha proclamat campió de Catalunya Juvenil dels 2.000 obstacles aquest cap de setmana. El berguedà ha brillat al Campionat de Catalunya que s’ha disputat a Lloret de Mar i s’ha imposat a la resta de participants amb una marca estratosfèrica: 5 minuts 53 segons i 48 centèsimes.

De fet, el temps de Baños és la millor marca espanyola de la temporada, la 12a millor marca mundial i la millor marca europea de l’any.  A dia d’avui, l’atleta de Berga només ha estat superat per 9 kenyans i 2 sudafricans en els 2.000 metres obstacles juvenils.

El triomf incontestable del berguedà al Campionat de Catalunya li obre la porta a poder disputar un campionat internacional. Ara, encara el Campionat d’Espanya que li podria assegurar aquesta plaça, amb la confiança de ser l’home a batre, la millor marca del panorama estatal.

La reacció

toni-baños-retallToni Baños Campió de Catalunya dels 2.000 metres obstacles

“No m’ho esperava gens. És una marca que mai m’hagués imaginat i me’n sento molt orgullós. Considero que, amb ella, se m’obren moltes portes de cara al futur. D’entrada, gràcies al resultat d’aquest cap de setmana se m’obre la possibilitat de ser internacional. Les proves d’obstacles són la meva disciplina de l’estiu. A l’hivern faig pista coberta i cros, però a l’estiu em dedico plenament a això.”

Avinent Manresa obstacles Toni Baños

Comentaris

  • Alfonso Lopez

    Felicitats Toni