Motor

Pas ferm de Franc Serra a Agramunt

Pas ferm de Franc Serra a Agramunt

Aquest cap de setmana es va disputar la segona carrera de la Copa Rodi Dirt Track a la localitat lleidatana d’Agramunt on el pilot de Gironella, Franc Serra va aconseguir una meritòria segona posició.

Serra es va sentir molt còmode a la pista tot i estar bastant complicada a causa de les pluges caigudes hores abans. Tot i això va marcar uns molt bons temps que el van portar a la categoria Élit.

Ja a les finals, el pilot de l’Honda Alonso Racing Team no va baixar de la segona posició en les quatre mànigues classificatòries i va mantenir un ritme molt constant que el va portar a finalitzar la carrera amb una meritòria segona posició, obtenint així el primer podi de la temporada a la Copa Rodi Dirt Track.

Però el Franc Serra no estava sol a Agramunt, els berguedans Josep Piedra i Jordi Casas també van participar a la segona prova del certamen lleidatà. Per una banda Piedra va finalitzar dotzè competint després de sis mesos sense fer-ho a causa d’una lesió. I per l’altre, Casas va acabar la segona proba de la Copa Rodi Dirt Track en vuitena posició.

Franc Serra #18 pilot Honda ART

franc-serra“Estic molt content amb el resultat, crec que hem millorat globalment. He sortit motivat, em sentia còmode i he pogut estar lluitant per les primeres posicions. A la final havia sortit bé però va ser una carrera molt dura físicament. És un bon resultat però l’intentarem batre a la pròxima carrera”.

Alonso Racing Team Copa Rodi Dirt Track Dirt Track Franc Serra Jordi Casas Josep Piedra

Comentaris