Casserres CF, Casserres Femení, Casserres Masculí

La festa de l’esport de Casserres torna per homenatjar els seus esportistes i entitats

La festa de l’esport de Casserres torna per homenatjar els seus esportistes i entitats
Nit de l'Esportista a Casserres. CEDIDA.

Aquest cap de setmana la vila de Casserres ha recuperat la festa de l’esport que l’any passat van celebrar per primera vegada. Novament, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament i les entitats esportives han treballat de la mà per a portar aquesta celebració que ha consistit en la Nit de l’Esportista i diverses activitats lúdic – esportives.

La Nit de l’Esportista, presentada pel periodista Isaac Vilalta, va tenir lloc el divendres 2 de juny al pavelló municipal. Allà, 200 persones van gaudir d’un sopar popular i van assistir al reconeixement de nou persones vinculades al món de l’esport. Van rebre menció: Jordi Selga i Freixas en esquí; Sendo Soler i Caballeria en motor; Josep Viñas i Sourt, Joan Colillas i Codina i Josep Martin i Cano en futbol; Jaume Ambrós i Vilaginés en bàsquet, Cinto Vilà i Serra en running i alpinisme; Carme Santeulària i Armengou en alpinisme i, finalment, Jordi Capdevila i Costa en escalada i espeleologia. Posteriorment, també es va retre homenatge a les entitats esportives locals: Casserres CF, FS Casserres, Tennis Casserres, Club Amics Petanca de Casserres i l’AMPA de l’escola Princesa Làscaris.

La resta del cap de setmana, la població ha pogut gaudir d’activitats esportives adreçades a totes les edats, dels més menuts a la gent gran, com bàdminton, futbol 3×3 o voleibol. A més, Jordi Capdevila va dur a terme una xerrada sobre espeleologia amb material audiovisual on també es va parlar del rescat a la cova de Coberes l’any 2015. La festa també s’ha aprofitat per inaugurar les noves pistes de tennis i pàdel, amb exhibicions i una màster class que també han comptat amb la presència de representants de la Federació Catalana de Tennis.

Davant de l’èxit d’aquesta segona edició, l’organització es mostra molt satisfeta i assegura que ja estan pensant amb tornar a celebrar aquesta jornada l’any vinent, com a mostra del bon estat de salut que l’esport viu al poble.

Casserres

Comentaris