Casserres Femení

Una victòria reconfortant (4-1)

Una victòria reconfortant (4-1)
L'acció de gol de Nerea Gómez. LÍDIA LÓPEZ

Les jugadores del Puigfitó Casserres han tornat a guanyar sis jornades després. Ha estat per 4 a 1 contra el cuer de la classificació, el Solsona, equip que ja va encaixar nou gols de les berguedanes al partit d’anada. A més dels tres punts, la victòria serveix a les de Casserres per encarar el desenllaç de temporada amb una dosi de confiança molt valuosa.

Tot i enfrontar-se a l’equip cuer, les locals van sortir amb peus de plom per no cometre cap errada que enfonses les seves opcions. Així, els primers minuts es van caracteritzar per la igualtat tot i la intensitat de totes les jugadores. A mesura que van entrar al partit, les berguedanes van anar generant més situacions de perill que no acabaven de definir. Tot i així, una vegada més, van veure com serien les solsonines les quines veien porteria i col·locaven el marcador a favor al minut 15. En aquest punt, les berguedanes van afluixar amb l’esperança de recuperar forces i la concentració a la represa.

A la segona, part el conjunt local sortia decidit a no deixar escapar més punts i començava a liderar. I amb aquest ímpetu, al minut 26, Nerea Gómez aconseguia batre a tres jugadores rivals per igualar el joc altra vegada i iniciar la remuntada de les berguedanes. Aroa Valverde i Jeni Serralvo feien a continuació dos gols més que obligava a les visitants a sortir de cinc per retallar distàncies. No obstant això, la bona defensa i la portera berguedanes no els va permetre tenir ocasions clares. Finalment, a pocs segons pel desenllaç, Cristina Rial feia el quart gol a porteria buida col·locant així el 4 a 1 definitiu.

Aroa ValverdeAroa Valverde Jugadora del Puigfitó Casserres

“Ha sigut un partit difícil. Els dos equips hem estat molt igualats fins a la segona part, on ens hem concentrat més i hem obtingut recompensa. Penso que els dos primers gols ens han donat la clau per la victòria. El més important és que, tot i haver sortit una mica adormides, hem sabut lluitar fins al final per aconseguir la victòria.”

Aroa Valverde Primera Catalana FS Solsona

Comentaris