Futbol, UE Avià

L’empat més just de la temporada (1-1)

L’empat més just de la temporada (1-1)

La Unió Esportiva Avià segueix comptant els seus partits per empats. El conjunt de Pablo Becerril ha empatat a 1 a casa contra el Masnou i suma el seu quart punt de la temporada després de quatre enfrontaments jugats. En aquesta ocasió, però, a diferència del que havia passat en els anteriors partits, els avianesos han hagut de suar per remuntar el 0 a 1 amb el qual s’ha arribat al descans.

La primera meitat ha estat força dolenta per part de l’Avià. Els locals no han sabut trobar el seu lloc sobre el camp i el Masnou ha estat clarament superior. De fet, els maresmencs han convertit el seu domini en gol i s’han pogut avançar al minut 28. A partir d’aquí, l’Avià ha entrat en uns minuts durs en què ha patit per evitar que el rival es distanciés en el marcador, però finalment ha aconseguit arribar al descans amb un mínim desavantatge de 0 a 1.

A la represa les coses han canviat radicalment. L’Avià ha jugat tota la segona meitat en camp contrari i el Masnou no ha generat perill. Als avianesos, però, han hagut de treballar de valent per empatar el partit. El gol ha arribat al minut 88 i ha estat obra del millor jugador del partit, el central avianès Marc Guijarro ‘Gigi‘, que ha rematat amb el cap una bona centrada des de banda dreta.

En definitiva, partit amb una part de cada color i resultat que fa justícia després del treball i la insistència de l’Avià a la segona meitat per aconseguir un gol que ha arribat a les acaballes de l’enfrontament.

El post-partit: Avià 1 El Masnou 1

becerril

Pablo Becerril Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“Hi ha hagut una part per cada equip. Ells han estat molt millors a la primera part i nosaltres, a la segona. El fàcil per mi seria dir que hi ha hagut un problema d’actitud en el primer temps, però no ha estat així. El problema real és que ens hem equivocat en el plantejament. Havíem estudiat al Masnou en les primeres jornades i ens ha sorprès amb un plantejament totalment diferent al que havia fet fins ara”

gigi_ueavia_retall

Marc Guijarro Jugador de la Unió Esportiva Avià

“Content per la segona part que hem fet. Amb un resultat advers hem tirat tots endavant. També content pel gol que ha arribat a les acaballes, però hem de seguir millorant perquè els tres punts s’han de sumar d’una vegada. A diferència dels altres partits, teníem un resultat advers, de manera que el punt d’avui ens deixa molt més bon sabor de boca que els altres”

 

FOTO. Marc Guijarro intenta un desplaçament en el partit d’avui a Avià contra el Masnou / AUTOR: Marc Canturri

El Masnou Marc Guijarro Pablo Becerril Primera Catalana

Comentaris