Handbol

Nova temporada, vells problemes (28-21)

Nova temporada, vells problemes (28-21)

L’Handbol Berga estrena una nova temporada a Tercera catalana, però arrossega els problemes de la campanya anterior. Aquesta és la conclusió que es treu de la derrota contra el Sant Cugat C (28-21), que ha evidenciat els problemes d’efectivitat, en dues meitats ben diferenciades i dos equips oposats.

En la primera, el Berga és capaç d’aguantar el marcador, amb un Sant Cugat que es basa en la velocitat i el contracop, generant molts contragols, ben al contrari del joc estàtic dels berguedans. En aquesta part destaca la bona actuació del porter Gerard Remolà. Al descans, 1 a sota (12-11).

A la represa, però, el Berga intenta imposar el ritme, però no es troba a la pista. Això propicia uns 5 minuts on els locals castiguen als visitants, a través de contracops provinents de pèrdues de pilota. Els verd i vermells es posen nerviosos, cosa que afavoreix a sumar més pèrdues de pilota, i l’equip acaba abaixant els braços quan veu que se li escapa el resultat, fins al 28 a 21 definitiu.

Amb aquest average de -7, els de Quico Sanz són els 12ns classificats, amb 0 punts. El Club Handbol Terrassa B serà el rival que visitarà Berga el dissabte vinent.

Els protagonistes

QuicoSanzRetallQuico Sanz Entrenador Handbol Berga

“Nova temporada, antics defectes. Veig a l’equip millor que l’any passat, però falta la confiança en el llançament. El problema no han sigut les pilotes pèrdues, sinó els contracops i el tir, sobretot a la 2a part. Un parcial en atac tan horrorós com un 21/42 (50%) penalitza molt. El problema és quan no generes ocasions, però també ho és quan no les finalitzes. Havíem treballat el xut durant la setmana. Era un equip assequible, penso que a casa els guanyarem”.

GerardRemolaRetallGerard Remolà Porter Handbol Berga

“M’ha anat bé la primera meitat: he aturat algun penal i col·lectivament ha acabat bé (12-11). A la segona se’ns ha escapat el partit en 5 minuts, en els quals hem perdut el partit, per culpa dels contracops. En aquesta meitat no he pogut fer-hi gairebé res. A més, tenien un joc de pivot poderós”.

 

FOTO: L’Handbol Berga, en un partit de la temporada passada. Autor: Josep Maria Serarols.

gerard remola Handbol handbol berga quico sanz sant cugat c

Comentaris