Futbol, CE Berga, UE Avià

La Copa Queralt torna per quedar-se

La Copa Queralt torna per quedar-se

El Club Esportiu Berga i la Unió Esportiva Avià van disputar ahir la segona edició de la Copa Queralt, un trofeu a partit únic que es va recuperar després de 100 anys desaparegut per commemorar el Centenari de la Mare de Déu de Queralt.

El Berga va guanyar el partit per 2 a 0 i es va proclamar campió de la Copa, però ahir el que menys importava era el resultat. Berga i Avià han fet possible que es recuperi un trofeu comarcal, i ara cap dels dos clubs té la intenció de deixar-lo perdre. Lluís Toran, president del Berga, i Jordi Soler, membre de la junta de l’Avià, es van mostrar disposats a seguir sumant forces per mantenir la Copa Queralt cada estiu a partir d’ara.

Lluís Toran (CE Berga): “En els propers anys la Copa Queralt es podrà muntar encara millor”

Jordi Soler (UE Avià): “Obrir la Copa Queralt a més clubs de la comarca seria interessant pel futbol al Berguedà”

FOTO. Els jugadors del CE Berga i de la UE Avià saltant al terreny de joc, ahir, als peus del santuari de Queralt / AUTOR: Marc Canturri

Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt Copa Queralt Jordi Soler Lluís Toran Queralt 2016

Comentaris