Atletisme

El berguedà Ivan Camps acaba cinquè a la Orsières-Champex-Chamonix

El berguedà Ivan Camps acaba cinquè a la Orsières-Champex-Chamonix

L’atleta berguedà Ivan Camps, de només 22 anys, ha aconseguit una meritòria cinquena plaça a la Orsières-Champex-Chamonix, la cursa petita de l’Ultra Trail del Montblanc, de 55 quilòmetres i 3.500 metres de desnivell positiu. Camps ha arribat a Chamonix en solitari després de 5 hores, 53 minuts i 48 segons de cursa.

El guanyador de la prova ha estat el francès Xavier Thevenard, amb un temps de 5 hores, 28 minuts i 37 segons. El podi l’han completat el marroquí Rachid El Morabity i el francès Thibaut Baronian, que ha creuat la línia d’arribada 10 minuts exactes abans que Camps. El quart classificat ha estat l’espanyol Efren Segundo Quesada. L’avianès Pau Bartoló ha acabat en onzena posició, amb un temps de 6 hores, 16 minuts i 56 segons.

FOTO. Ivan Camps just després d’aconseguir la victòria a la Marató de Barcelona l’abril passat / Arxiu

Chamonix Ivan Camps

Comentaris