Futbol, UE Avià

Comercial Peralba es proclama campió del torneig de futbol 7 d’Avià

Comercial Peralba es proclama campió del torneig de futbol 7 d’Avià

El torneig d’estiu de futbol 7 d’Avià, organitzat per la Unió Esportiva Avià, ja té guanyador. L’equip Comercial Peralba, format per jugadors de la comarca, s’ha endut l’edició en imposar-se a la final a Indòmit. El torneig, que ha canviat de modalitat aquest any després de diverses dècades dedicat al futbol sala, segueix sent un dels més concorreguts de la comarca i ha aplegat centenars de persones al municipal Alfons Gonfaus d’Avià cada vespre de competició.

L’equip Avià City #rentempertu ha estat el tercer classificat final, mentre que la resta de participants han estat Tàndem Rosell, Bar Tutxi, Aprendre a aprendè, R. Rigureixer, Xusma, Peyus, Vintage Team i Best Football.

Pel que fa als premis individuals, Marc Guijarro s’ha endut el guardó com a millor jugador del torneig. Joel F. Alsina i Marc Costa, empatats a 12 gols, han estat els màxims golejadors, mentre que Dani Peralta s’ha emportat el premi al porter menys golejat.

Galeria de fotos (fetes per la Unió Esportiva Avià):

avia2L’equip guanyador, Comercial Peralba, celebrant la victòria

avia3Marc Guijarro, millor jugador del torneig, amb Adrià Rebolledo, regidor d’Avià

avia4Joel F. Alsina i Marc Costa, màxims golejadors del torneig

avia5

Dani Peralta, porter menys golejat del torneig, amb les pubilles i l’hereu d’Avià

Comercial Peralba Dani Peralta Joel F. Alsina Marc Costa Marc Guijarro municipal Alfons Gonfaus torneig de futbol 7

Comentaris