Handbol

Victòria clau de l’Handbol Berga (28-23)

Victòria clau de l’Handbol Berga (28-23)

L’Handbol Berga va aconseguir, ahir dissabte, una victòria molt important contra el Club Handbol Ràpid Cornellà B, per 28 a 23. És una victòria clau per la salvació contra un rival directe – de fet, ara mateix, els dos equips empaten a punts – en aquest tram decisiu de la temporada, on el Berga s’enfronta a diversos equips amb els que lluita per la permanència. Recordem que l’equip venia de perdre al camp de l’Esplugues, un altre rival directe.

L’equip va començar seriós i amb ganes, i les coses van anar bé. La defensa 5-1 amb la qual van començar els locals va posar bastantes traves al Cornellà. Els visitants no jugaven amb fluïdesa i, quan arribaven a porteria, es trobaven amb una bona actuació del porter. D’aquesta manera, bon inici del Berga que, en cinc minuts, va aconseguir posar un marcador de 4 a 0. No obstant això, els del Baix Llobregat van aconseguir empatar a 4 i, a partir d’aleshores, la primera meitat va seguir igualada fins al final. El rival va poder anar-se’n un gol per sobre en el marcador al descans, 10 a 11, ja que, entre altres coses, l’equip no va pair el bé el canvi a defensa 6-0. Cal destacar l’aportació ofensiva del central Jordi Subirana, i la connexió amb el pivot Agustí Travé, que van fer que l’equip acabés aguantant el marcador en aquest temps.

A la represa, l’equip recupera l’avançat, defensa 5-1, i ja no l’abandona fins al final del partit. De fet, aquesta defensa va ser una de les claus, tanmateix com el mateix jugador avançat, el central Subirana. Això, i les ajudes defensives, van fer que l’equip agafés confiança de cara al tram decisiu. A diferència d’altres partits, els canvis van ser menys i van arribar en comptagotes. De nou, l’aportació del central va ser decisiva, també en la faceta ofensiva, a través d’encreuaments i jugades de pissarra, i connectant amb el pivot Joan Serarols. Al final, el Berga va aconseguir acabar el partit amb aquesta diferència de 5 gols, 28 a 23.

Després de la jornada, el Berga suma 8 punts i empata, precisament, amb el Cornellà B. No obstant això, segueix com a 12è classificat, ja que té l’average en contra.

El pròxim partit, també decisiu, serà el desplaçament contra el GEIEG Vermell. Els gironins no han guanyat cap partit aquesta temporada i, per tant, a priori, seran un rival bastant factible pel Berga. No obstant això, partit trampa, ja que, com recordaven jugadors del mateix equip, pot influir que el partit es jugui el diumenge després de carnestoltes.

handbolcornella

Foto partit: Josep Maria Serarols

Foto vestidor: Arnau Tolosa

Comentaris