General

Aura Coronado, campiona de Catalunya de Patins in Line

Aura Coronado, campiona de Catalunya de Patins in Line

La jove berguedana Alura Coronado (May Luengo Esquí Club) és la Campiona de Catalunya de Patins in Line, després de guanyar aquesta competició, el passat 4 d’octubre, a Viella. A la copa d’Espanya, la de Castellar de n’Hug va finalitzar en una meritòria tercera posició d’aquesta competició. Coronado, de només 10 anys, va competir amb corredores de fins a dos anys majors que ella.

Per altra banda, les participacions de Roller Alpí formen part de la seva preparació prèvia a la temporada d’esquí. La temporada passada, la jove va finalitzar en 2a posició del Trofeu Pitarroy, considerat campionat oficiós d’Espanya per alevins U10.

podi

Fotos: Photoset i Eduard Coronado

Comentaris