Atletisme

L’atleta de Gironella Judit Franch aconsegueix el repte de fer la ‘Transpirinenca per la diabetis’

L’atleta de Gironella Judit Franch aconsegueix el repte de fer la ‘Transpirinenca per la diabetis’

La corredora de muntanya de Gironella, Judit Franch, ha aconseguit el repte de fer la Transpirinenca (750km) amb l’objectiu d’aconseguir diners per la Marató de TV3, dedicat a la diabetis. Després de quinze dies de travessa, aquest dissabte va arribar al Cap de Creus. Tot i que va haver de deixar de fer 200 quilòmetres del Pirineu Aragonès per una lesió al tibial, va poder continuar corrent i assolir l’objectiu.

Tot i que va començar la cursa acompanyada de l’atleta Jordi Marco, Judit Franch l’ha acabat sola, perquè Marco va haver d’abandonar la setmana passada a Puigcerdà per una lesió.

La ‘Transpirinenca per la diabetis’, objectiu assolit per a Judit Franch, de 29 anys i afectada per la malaltia. Al llarg del recorregut s’han venut productes com ara samarretes i braçalets i s’han recollit diners de persones que han volgut col·laborar amb la causa.

 

 

 

 

corredora de muntanya diabetis Judit Franch Transpirinenca

Comentaris