Futbol, C AT Gironella

El Gironella torna a perdre en un inici de lliga complicat (1-3)

El Gironella torna a perdre en un inici de lliga complicat (1-3)

L’Atlètic Gironella segueix amb un inici de temporada complicat i només suma 4 punts en 6 jornades. Els berguedans van caure a casa contra el CP San Cristóbal, per 1 gol a 3.

L’inici va ser dolent. Al minut 2, Cabrera va marcar un golàs que va fer que els locals anessin per darrere des de bon inici i haguessin de patir. Tot i això, l’equip es va assentar i va saber interpretar bé els sistemes, tant el propi com el del rival: mentre el San Cristóbal (4-1-4-1) sortia amb els dos jugadors de banda molt avançats, el Gironella (4-4-2) guanyava en la superioritat numèrica al mig del camp. Fruit d’això, amb una pilota ben treta des del mig del camp, els locals van aconseguir empatar, a través de les botes de ‘Pep’ Arqué (26′). De fet, en finalitzar la primera meitat els berguedans eren superiors.

A la represa, l’Atlètic ha seguit còmode amb el seu sistema. De fet, als primers minuts David Safont va tenir una clara ocasió, que va acabar sortint fora després de rebotar en un defensa, que la toqués el porter i que impactés al travesser. Una desconnexió dels locals, quan el rival ha enviat una pilota a l’espai entre central i lateral, que no s’han entès, ha comportat el segon gol del San Cristóbal, mitjançant Vidal (55′). Al cap d’una estona, Molas (62′) ha posat ja el partit molt complicat amb el definitiu 1 a 3, gràcies a un penal. Tot i això, el Gironella encara va tenir algunes ocasions abans d’acabar el partit

Després del partit, Ivan Cortizo, segon entrenador de l’Atlètic Gironella, en declaracions a Entre Rivals, va dir que, en aquesta categoria, els “petits detalls et marquen i et van penalitzant” i, “si no estàs bé des del principi, pagues els errors”. En aquest partit l’equip sí que va tenir “ocasions clares” que, segons el segon entrenador, no van entrar “per falta d’encert o per encert del porter”.

Amb aquesta nova derrota l’equip segueix en la 17a posició d’aquesta Segona catalana, amb 4 punts que han sortit d’una victòria i un empat. Cortizo va destacar que un dels principals problemes de la temporada és que hagi marxat més de la meitat dels jugadors de la plantilla de la temporada anterior. El membre del cos tècnic va afirmar que “cada cop costa més que els jugadors de fora vinguin a jugar, per un tema de diners” i, per això, han fet un equip “més ‘de casa’, amb gent de la comarca”. A més, el bagatge golejador és “pobre”, ja que, en 6 jornades, només s’han marcat 4 gols i només s’ha marcat en 2 partits.

De cara a la propera jornada, però, l’equip ho tindrà complicat per sumar cap punt, ja que visitarà Juventud 25 de Septiembre, un equip que acaba de baixar de categoria. El rival és ara, amb 11 punts, el segon classificat de la Segona catalana. “És un camp petitet, on el públic apreta molt, i serà un partit de lluita i de guerra” diferent del de diumenge, segons va explicar Cortizo. “Haurem de ser molt més pràctics i no tenir desconnexions, ja que és un equip complicat a casa, però anirem a sumar punts, ja que hem de sumar punts a fora”, va afegir.

 

FITXA TÈCNICA

CF Atlètic Gironella: Francisco Manuel Rodríguez, Pau Tomàs, Guillem Maza, Guifré Dalmau, Èric Santmartí, Adrià Sellarés, David Safont, Marc Oses, Artur Feliu, Pol Ginestà, Josep Arqué. També van participar: Ferran Prat, Marc Sala, Ángel de la Concepción, Josep Boatella.

CP San Cristóbal: Daniel Del Rio, Arnau Rubio, Francisco Ortega, Oscar Lariño, Chirstian Alarcón, Ivan Armenteros, Carlos Vidal, Alejandro Cabrera, Albert López, Xavier Molas, Pablo Prieto. També van participar: Luís Abril, Oscar Gómez, Rubén Conejo, Ángel Sánchez-Migallón, Emilio José Peón.

GOLS:

Min. 2. Alejandro Cabrera, 0-1.

Min. 26. Josep ‘Pep’ Arqué, 1-1.

Min. 55. Carlos Vidal, 1-2.

Min. 62. Xavier Molas, 1-3.

 

Escolta les declaracions a Entre Rivals d’Ivan Cortizo, segon entrenador de l’equip:

Comentaris