Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig, CE Puig-reig B, CE Vilada, CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC, Montmajor Femení, Puig-reig Femení, UE Avià B

A Tercera, el Berga perd el liderat a Puig-reig; A Quarta, Avià ‘B’ i Casserres segueixen al capdavant

A Tercera, el Berga perd el liderat a Puig-reig; A Quarta, Avià ‘B’ i Casserres segueixen al capdavant

Tercera Catalana

El CE Berga ha perdut el lideratge de la Tercera catalana, després de perdre per 1 gol a 0 al camp del Puig-reig, mentre que la Pirinaica va guanyar per la mínima al camp del Gironella ‘B’ (0-1) i l’Olvan no va aconseguir guanyar a Súria (5-1).

Després d’aquesta jornada 6, el Berga baixa a la 2a posició, amb 13 punts, els mateixos que el Puig-reig, que és tercer, ambdós empatats a punts amb el líder. L’Olvan, amb 8 punts, baixa fins a l’11a posició, mentre que el Gironella, amb 5, ho fa fins a la 14a.

Resultats i classificació

L’entrenador del Club Esportiu Berga, Joan Prat, va passar pels estudis de Ràdio Berga per participar a la tertúlia de l’Entre Rivals. El tècnic va parlar també de la derrota a Puig-reig i dels objectius del Berga. Escolta-ho aquí:

Quarta Catalana

Victòries aquesta jornada de l’Avià ‘B’, a Navarcles (1-6), del Casserres, en la visita a la Monistrolenca (1-3), i del Sant Salvador de Cercs, en la visita del Súria (4-0). Per altra banda, aquesta setmana han perdut el Vilada, a Sant Llorenç de Morunys (4-0), el Montmajor a Calders (0-1) i el Puig-reig ‘B’, en la visita a Valls de Torroella (3-0).

En finalitzar la jornada, Avià ‘B’ i Casserres lideren la categoria (primer i segon respectivament), amb 12 punts. El Montmajor els segueix aprop, a la 4a posició amb 9 punts, mentre que el Sant Salvador de Cercs puja fins a la 8a posició, gràcies als 3 primers punts. A la zona mitja i baixa de la taula i trobem al Puig-reig ‘B’, 10è amb 3 punts, i el Vilada, 13è amb 0 punts en dos partits jugats.

Resultats i classificació

 

Foto: CE Puig-reig (Judit Fernández)

Comentaris