Handbol

L’Handbol Berga enceta la temporada amb victòria a domicili (26-31)

Un moment del partit. PEMI SERAROLS

Era important començar amb un bon resultat, i l’Handbol Berga ho ha aconseguit. El conjunt verd-i-vermell ha iniciat la lliga sumant una victòria contra l’OAR Gràcia de Sabadell, per 26 a 31.

El Berga ha començat amb un lleuger avantatge de 3 gols, que aviat a resolt l’OAR Gràcia. El partit ha seguit anivellat, però els visitants han tornat a prémer l’accelerador per aconseguir una diferència ja de 4 gols, amb la qual s’arribava al descans, 10 a 14. Al segon temps, l’equip ha aconseguit una renda de 5 gols, amb el 16 a 21, però l’OAR s’ha acostat en el darrer tram, 22 a 23. A partir d’aquí, però, el Berga ha posat la carn a la graella en els darrers minuts perquè el partit no hagués de perillar, per imposar-se finalment amb el 26 a 31.

Els 2 punts situen a l’equip berguedà a la sisena plaça de la taula, tenint en compte el gol average. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent l’equip es presentarà davant la seva afició en partit oficial amb la visita del Santpedor, que ha començat amb derrota i és vuitè amb cap punt. + PROPERA JORNADA.