CE Puig-reig, UE Avià B

Bones sensacions, mals resultats

Bones sensacions, mals resultats
Blai Gragés va marcar l'únic gol local. AITOR CASAFONT

Cap de setmana negre pel que fa als resultats pels dos equips berguedans que competeixen al Grup 7 de Tercera Catalana. Tant el Puig-Reig com l’Avià B van perdre per 1-2 a casa, els purretxencs contra el Can Parellada i els avianesos contra el Manresa B. Tot i això, tots dos conjunts van relativitzar el mal resultat ja que van donar una bona imatge sobre el camp i van acabar amb millors sensacions que resultats.

Puig-reig 1 Can Parellada 2

Partit molt igualat el que es va veure al Municipal de Puig-Reig, on l’equip local va posar entre les cordes al tercer classificat. El partit va tenir diverses fases, el començament va estar dominat pel Can Parellada, que es va avançar al maracador amb un gol de córner el minut 34. A partir del gol, el Puig-Reig va fer un pas endavant i va igualar les forces fins al descans.

L’entrada a la segona part va estar dominada pel Puig-Reig, que va fer dos canvis amb l’objectiu de revolucionar el partit. Finalment, Nil Raich marcaria l’empat a través d’una jugada d’estratègia en un sac de banda. Amb l’empat el Puig-Reig va seguir apretant i, quan semblava que el 2-1 estava al caure, el Can Parellada va marcar el gol de la victòria després d’aprofitar un rebuig de la defensa local en una falta lateral. El partit va acabar amb la mala notícia de la lesió de Migui Lopez, que tornava als terrenys de joc després d’estar un mes lesionat i que va recaure deu minuts després d’entrar al camp.

Al final, sabor agredolç pel Puig-Reig, que ha d’estar content per haver competit de tu a tu amb un dels millors equips de la categoria, però que al final no va poder aconseguir un resultat positiu.

Fitxa del partit

Avià B 1 Manresa B 2

Després de molts partits on l’Avià B va ser clarament superat pel seu rival, aquest dissabte es va veure un canvi d’actitut molt clar tot i no guanyar el partit. Sabedors de la mala situació per la que passen, els locals van entrar al partit amb molta intensitat i ganes, però amb poc encert. Després d’uns minuts d’igualtat, Dario avançaria al Manresa B després de rematar una bona centrada lateral. Encaixar un gol quan s’estaven fent bé les coses va ser un cop molt dur moralment pel filial avianès, i va encaixar el segon gol cinc minuts després, aquest cop després d’un molt bon llançament de falta de Carlitos.

Veient que l’equip entrava a un espiral negatiu, l’entrenador de l’Avià B, Xavi Ortega, va decidir canviar de bandes als dos extrems, Blai Gragés i Eric Lozano, i aquesta decisió va revolucionar el partit de nou. Blai va començar a entrar molt més en joc i finalment va retallar distàncies el minut 40 després d’una magnífica jugada individual, en la que va driblar a tres defensors rivals abans d’enviar la pilota al fons de la xarxa.

La segona part va seguir sent un calc del final de la primera i l’Avià B va apretar per aconseguir l’empat. Passats uns minuts, Kevin Coletas va recuperar la pilota i quan se n’anava sol de cara a la porteria, un defensor visitant va tallar la jugada fent-li falta i l’àrbitre va decidir ensenyar-li només targeta groga, tot i ser clarament l’últim home. Hi va haver emoció fins a l’últim minut de partit, ja que el Manresa B va cometre un penal que l’àrbitre no va dubtar en pitar. Els penals només els fallen els valents, i Andreu Casellas va tenir la valentia de tirar-lo en una situació crítica, però tristament el porter visitant va encertar el cantó i va aturar el llançament.

Fitxa del partit

Classificació del grup 7 de Tercera Catalana

Propera jornada

Futbol Grup 7 Tercera Catalana

Comentaris