Muntanya

Marc Vilà i Giulia Portaluri, grans vencedors de la dotzena edició de la Berga Trail 2017

Marc Vilà i Giulia Portaluri, grans vencedors de la dotzena edició de la Berga Trail 2017
Marc Vilà creua la línia d'arribada i celebra amb ràbia el triomf incontestable a la Berga Trail 2017. ALEIX CAMPRUBÍ

Marc Vilà i Giulia Portaluri han estat els grans triomfadors de la Berga Trail 2017. Han estat els vencedors de la Marató de muntanya, la prova gran d’un matí de diumenge en què també s’ha disputat la Mitja Marató i la Mini Berga Trail. Vilà ha aconseguit un temps de 4 hores i 33 minuts, mentre que Portaluri ha fet els 42 quilòmetres de la prova gran de la Berga Trail en 6 hores i 6 minuts. El podi masculí de la Marató l’han completat el berguedà Joan Noguera i Sergi Masip. Pel que fa a les fèmines, la segona classificada ha estat Montse Picanyol i la tercera, Èlia Sicília.

D’altra banda, la Mitja Marató, d’uns 25 quilòmetres i més de 3.000 metres de desnivell, ha estat, de llarg, la modalitat més participada, amb més de 200 inscrits. El guanyador ha estat Adrià Duarri i la guanyadora Sílvia Puigarnau. El podi masculí l’han completat Wilfred Lladó, segon, i Marc Boixader, tercer; mentre que en noies, dues atletes locals han acompanyat Puigarnau al podi: Vanesa Chirveches ha estat segona i Maria Beringues, tercera.

Finalment, en la prova petita, la Mini Berga Trail, de 13,8 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell, els vencedors han estat Ot Ferrer, de només 15 anys, i Laura Orgué. També han completat una gran actuació Franc Espuña, que ha finalitzat segon, i Martí Nogué, que ha completat el podi. En el cas de les noies, la suïssa Usina Badilati ha fet segona i Laia Aguilar (3a) s’ha imposat a la seva germana (4a) en la lluita per entrar al podi.

La Berga Trail ha comptat amb prop de 600 participants entre les diferents proves que s’han disputat al llarg del cap de setmana. Divendres ja es va disputat el quilòmetre vertical i dissabte es van disputar les proves infantils. Aquest diumenge, però, ha estat el dia gran i prop de 400 participants, comptant la Mini, la Mitja i la Marató, han pres la sortida des del passeig de la Indústria, que també ha estat el lloc de l’arribada.

DSC_0863

DSC_0333

DSC_0511

DSC_0016

DSC_0041

Adrià Duarri Berga Trail Giulia Portaluri Laura Orgué marc vilà Ot Ferrer Sílvia Puigarnau

Comentaris