General

Entre Rivals entrega els premis de la temporada

Entre Rivals entrega els premis de la temporada

En el darrer programa d’Entre Rivals, el programa va voler reconèixer la tasca d’algunes entitats i els mèrits esportius de diferents equips i esportistes. A continuació, la llista de reconeguts.

 

ENTRE RIVALS AWARDS

Premi al millor esportista masculí

Gerard Riu

 

Premi a la millor esportista femenina

Núria Picas

 

Premi al millor equip masculí

Beep Bàsquet Berga

 

Premi al millor equip femení

Puigfitó Casserres

 

Premi al reconeixement esportiu

UE Avià

 

Premi a la regularitat

CF Sant Salvador de Cercs

 

Premi a l’èxit esportiu com a entitat

FS Casserres

 

Premi a la millor afició

CE Berga / Handbol Berga

 

Premi a l’evolució

CF Atlètic Gironella

 

Premi a la contribució a l’esport

MotoClub Baix Berguedà

 

Premi al joc net

Tertulians d’Entre Rivals

 

Premi a l’esport formatiu

CE Berga / UE Avià / CE Puig-reig

Comentaris

 • C.E. Berga

  Felicitant per endavant totes les entitats i clubs premiats i sense voler desmerèixer en cap cas les seves fites, des del C.E. Berga creiem que no se’ns han tingut en compte els mèrits esportius assolits aquesta temporada pel nostre primer equip. Aconseguir dos ascensos en un any, i una ratxa de 13 victòries seguides es mereix algun tipus de comentari o menció, especialment tenint el compte que representem a l’equip de la Ciutat. Ens costa d’entendre que durant la temporada només es limités a donar el resultat del nostre partit.
  Esperem que la propera temporada tinguem una notorietat major i ens posem a la vostra disposició per tot allò que poguessiu necessitar.

  • http://www.aquibergueda.cat Aquí Berguedà

   En primer lloc, la redacció del programa lamenta que el CE Berga se senti així. Els premis de final de temporada tenien la finalitat de reconèixer la feina de tantes entitats com fos possible, no pas de desmerèixer la de cap. Vam considerar que el Bàsquet Berga podia endur-se el premi a millor equip de la temporada, ja que no era present en cap altre reconeixement i s’ho mereixia, per exemple. Ens hagués agradat poder organitzar un acte i donar premis materials als equips que, com el CE Berga, ho mereixen per la temporada que han fet, però no tenim recursos econòmics per res (i remarco aquest “per res”, perquè Entre Rivals és un programa fet per professionals que estimen l’esport a la comarca però no viuen del que els aporta econòmicament, ni molt menys).
   Malgrat tot, ens agradaria aprofitar aquest post per deixar clara una cosa. Malgrat que les seves emissions siguin per Ràdio Berga, Entre Rivals va néixer com un programa que volia tractar els resultats esportius de tota la comarca. Amb aquesta voluntat, l’editor del programa va decidir estructurar els continguts d’acord amb la categoria de cada club. Vam decidir que faríem cròniques de la UE Avià, del primer equip de l’Atlètic Gironella, del masculí del FS Casserres i del primer equip del Bàsquet Berga. Són els quatre equips de la comarca que aquesta temporada militaven en categories més altes. Entenem el vostre descontent, però l’equip del programa fem la feina “per amor a l’art” i, tot i que ens agradaria poder-ho tractar tot de la mateixa manera, no és viable.
   En tot cas, reiterem que ens sap molt greu que us sentiu així, però és molt difícil tenir contents a tots els clubs que tractem. No podem assegurar que la propera temporada hi hagi programa d’esports a Ràdio Berga per la situació que viu l’emissora (la voluntat de l’Ajuntament de treure-la a concurs i el nostre futur és incert). Tot i això, el vostre ascens –que vam cobrir tan bé com vam saber i poder el dia de Cardona- fa que us convertiu en un equip de 2a Catalana, de manera que en cas que hi hagués programa la informació passaria a ser tractada com la del Gironella ho ha estat aquest any. Felicitats per l’èxit, molt bon estiu i molta sort a la nova categoria!