Futbol, C AT Gironella B, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig

El Berga es pot proclamar campió de Tercera Catalana aquest cap de setmana

El Berga es pot proclamar campió de Tercera Catalana aquest cap de setmana

El Club Esportiu Berga té l’ascens a Segona Catalana a les seves mans. A falta de 4 jornades pel final, els berguedans són líders del grup 7 de Tercera amb sis punts de marge respecte el segon classificat, que és el Matadepera, i 11 respecte el tercer, que és el Can Trias. D’aquesta manera, el conjunt dirigit per Joan Prat té virtualment assegurada la promoció d’ascens, que disputa el segon classificat a final de temporada, i té el campionat de lliga realment encarat.

Aquesta setmana, el Berga rep el Fruitosenc en el penúltim partit de la temporada com a local. Si els berguedans guanyen i el Matadepera perd contra l’Artés, passaran a tenir un avantatge de 9 punts que, a falta de 3 jornades pel final i amb el gol average favorable, proclamaria campió al Berga. Sobre el paper, però, el Matadepera hauria de guanyar, ja que juga a casa contra l’Artés, un rival que actualment és penúltim i té francament complicat salvar la categoria. Malgrat tot, els del Bages acumulen cinc victòries consecutives i de ben segur que plantaran cara a l’aspirant al títol.

Pel que fa a la resta d’equips de la comarca, el Gironella B, matemàticament descendit a Quarta Catalana, rep la visita del Can Trias. A la lluita per la salvació, l’Olvan (13è, 35 punts) juga un dels partits més importants de la temporada: visita el camp del Viladecavalls (14è, 34 punts). Finalment, el Puig-reig, amb la feina feta des de fa setmanes, rep al Sant Pere Nord a casa.

 

Tercera Catalana

Comentaris