General, Motor

Prèvia a un cap de setmana ple de Dirt-Track

Prèvia a un cap de setmana ple de Dirt-Track

Franc Serra viatja avui fins als Estats Units, concretament a Las Vegas per tal de córrer entre els millors del món de l’especialitat on hi ha més derrapades del motociclisme, el Dirt-Track.

El seu company d’equip (Alonso Racing Team) Gerard Riu, que dissabte va córrer el FIM CEV Repsol a València, participarà (entre altres berguedans) a la carrera classificatòria per a poder participar al Superprestigio Dirt Track de Barcelona que tindrà lloc aquest dissabte. I on és aquesta carrera? Doncs ni més ni menys que a la localitat berguedana de Casserres, al Rancho Canudas. Només els quatre millors pilots passaran directes per estar al Palau Sant Jordi el proper 12 de desembre!

llista inscrits

Més informació a: http://www.noyescamp.com/carreras

Dirt Track Franc Serra Sala Gerard Riu Rancho Canudas Superprestigio Dirt Track

Comentaris