Handbol

A l’Handbol Berga li toca seguit millorant (24-40)

A l’Handbol Berga li toca seguit millorant (24-40)

La bona defensa plantada no va servir de res davant la diferència de nivell i física, que van acabar decantant clarament el marcador a favor del Cardadeu ‘B’. L’equip va acabar perdent per un clar 24 a 40.

Tot i l’inici de 0 a 3, els berguedans van aguantar el resultat ben bé fins als 15 minuts de joc, gràcies, en bona mesura, a les bones aportacions de Josep Fornells i Arnau Verdaguer. La defensa avançada del rival, sumada a la poca fluïdesa ofensiva del Berga, van propiciar diverses pèrdues de pilota i contraatacs ben finalitzats, que van matar pràcticament el partit. No obstant això, i tot i perdre de 14 a 18 al descans, cal dir que van aconseguir neutralitzar al rival amb una bona defensa estàtica. A la represa, ambdós equips van sortir clarament desconcentrats, fallant els primers atacs. Els de la capital van poder aguantar el resultat gràcies a una nova gran actuació de Verdaguer i aprofitant arrancades del lateral que acabaven amb una rematada des de la frontal de l’àrea. La defensa avançada del rival i la diferència física entre equips, que ha ofegat als de Quico Sanz, el rival augmentés severament les distàncies al marcador.

L’equip continua a la part baixa de la taula, amb només una victòria. No obstant això, els 2 punts li permeten no tancar la classificació, sinó que segueixen a la 13a posició, la penúltima. Per intentar sumar, a la propera jornada l’equip visitarà la pista de l’Handbol Poblenou ‘B’. Els de Barcelona són ara mateix 6ns amb 8 punts (4 victòries i 3 derrotes).

 

Foto: Josep Maria Serarols

Comentaris