Motor

Sergi Sánchez (Open) i Marc Corominas (Promo) guanyen el V Dirt Track Ciutat de Berga

Sergi Sánchez (Open) i Marc Corominas (Promo) guanyen el V Dirt Track Ciutat de Berga

El V Dirt Track Ciutat de Berga que es va disputar ahir diumenge al camp de futbol municipal de Berga, i que va aplegar uns 25 pilots, va coronar el pilot de Suzuki, Sergi Sánchez en Open i el berguedà, Marc Corominas en Promo.

A diferència dels anys anteriors, en la cinquena edició del Dirt Track no hi va haver categoria de Quads ni categories de moto amb les cilindrades més petites.

Així doncs l’activitat va començar a les 5 de la tarda amb les verificacions administratives i tècniques, seguidament a les 7, hi van haver-hi els entrenaments. A continuació es van disputar les mànegues classificatòries. Unes manegues que van acabar decidint els pilots que passaven directament a les finals.

En la final d’Open, Sergi Sánchez va ser el més ràpid, seguit del pilot d’Alonso Racing Team i del MC Baix Berguedà, Franc Serra, qui el dia abans va debutar en una prova del Campionat del Món de Dirt Track. I finalment, el pilot de Suzuki Català, Gerard Bailó va acabar tercer.

Destacar també els pilots de Navàs, Jordi Capellas i Agusí Vall que van aconseguir la cinquena i la sisena posició respectivament. Sergi Barcons de Montmajor, va acabar setè i Alex Alsina, de Berga, vuitè.

Pel que fa a Promo, el pilot local Marc Corominas va aconseguir la primera posició per davant d’Andy Mañer i Xavier Pons. El pilot de Montmajor, Xavi Torrabadella va quedar quart i Josep Mº Llorenç de Casserres, sisè.

IMG_20150921_001349  Podi Promo 

La festa del motor, organitzada per Berga OffRoad, també s’hi van poder veure tres carcross, els quals van fer gaudir als espectadors amb les seves derrapades.

Agustí Vall Berga Dirt Track Franc Serra Marc Corominas Sergi Sánchez

Comentaris