PLAY

El futbolista de Puig-reig Oriol Rosell apareix al ‘Moguts pel Barça’ de la Cadena SER

El futbolista de Puig-reig Oriol Rosell apareix al ‘Moguts pel Barça’ de la Cadena SER

El futbolista de Puig-reig Oriol Rosell, que actualment milita al Belenenses portugués, va participar en la transmissió del partit entre el Barça i l’Atlètic de Madrid de l’equip de ‘Moguts pel Barça‘, a la Cadena SER. Rosell va aparèixer en antena al final del partit per valorar l’actuació del conjunt blaugrana des de la seva vessant de futbolista.

Moguts pel Barça‘ és el programa de les transmissions del Barça a la Cadena SER de Catalunya. El periodista Gerard Romero narra els partits i Bern Redondo, Sergi Hernández, Fermín Suárez i Laura Lanau completen l’equip. El programa d’ahir va comptar amb la presència del presentador de televisió Quim Masferrer.

Acabada la transmissió, l’equip va penjar l’àudio de l’anàlisi d’Uri Rosell al seu compte de Twitter. És aquest:

 

FOTO. El futbolista Uri Rosell manté el seu vincle amb Puig-reig organitzant-hi un campus de futbol cada estiu / AUTOR: @campusurirosell

Cadena SER Moguts pel Barça Uri Rosell

Comentaris