Casserres Femení

El sènior femení del FS Casserres aconsegueix un ascens històric a Divisió d’Honor

El sènior femení del FS Casserres aconsegueix un ascens històric a Divisió d’Honor

Final feliç per a la temporada del Futbol Sala Casserres. El sènior femení del club ha culminat un any rodó i s’ha proclamat campió del grup 2 de Primera Divisió. Havien de guanyar el darrer partit de lliga, dissabte, per assegurar-se la primera posició i ho van fer de manera incontestable: van imposar-se per 6 a 1 a l’Alzina, que finalment ha acabat quart, però que arribava a la cita tercer i amb opcions de ser segon.

El Molles Malé Casserres va encarrilar el partit al primer temps. Gemma Navarro, per partida doble, Cèlia Guixé i un gol en pròpia porteria van fer pujar el 4 a 0 al marcador abans de la mitja part. A la represa, i amb un pavelló de la Llangotera celebrant l’ascens virtual, Irene Sales va retallar distàncies pels visitants, però Jeni Serralvo va rematar el partit amb el seu 15è gol de la temporada i Clàudia Boixader, el seu 20è, per posar el 6 a 1 definitiu.

Amb aquesta victòria, el Casserres va deixar sense opcions de proclamar-se campió a l’altre aspirant al títol, les Corts, que jugava l’endemà, diumenge. L’equip barceloní va complir, guanyant el Terra Negra per un ajustat 2 a 3, però ja no podia atrapar el conjunt del Berguedà. La classificació final queda amb el Casserres com a líder, amb 38 punts, dos més que les Corts, i sis més que el Cornellà i el rival de dissabte, l’Alzina, que finalment ha estat quart.

Feia anys que l’ascens es resistia al sènior femení del Casserres. L’entrenador de l’equip, Xavier Parcerisa, ja va explicar a l’Aquí Berguedà dies abans del partit que l’objectiu era superar la tercera posició que havien aconseguit la darrera temporada. El que no s’esperaven és arribar al final del campionat portant la batuta i depenent d’elles mateixes per pujar. No han fallat i han tancat la lliga havent cedit només dos empats i una derrota en els quinze partits que han disputat.

La bona nova de la secció femenina contrasta amb el mal any que ha viscut el masculí. En una temporada marcada per la pandèmia amb només 15 partits, el sènior masculí no ha pogut mantenir la categoria i baixarà de Divisió d’Honor a Primera Divisió. El PC Imagine Casserres va convertir-se en equip de Divisió d’Honor el maig del 2016 i des d’aleshores, i trencant els esquemes d’aquells qui els sentenciaven abans d’estrenar-se a la categoria, ha conservat la categoria any rere any. Aquesta vegada, però, no ha pogut ser: l’equip ha acabat avant-penúltim, amb només 9 punts i a 10 de la salvació.

La Divisió d’Honor continuarà bategant a Casserres, però no serà als partits del primer equip masculí, sinó als del femení.

Ascens campiones FS Casserres

Comentaris