Motor

El berguedà Marc Freixa Dachs arrasa en el primer ral·li Critèrium Berguedà Virtual de l’Escuderia Gironella

El berguedà Marc Freixa Dachs arrasa en el primer ral·li Critèrium Berguedà Virtual de l’Escuderia Gironella
Marc Freixa Dachs, el campió del primer Critèrium Berguedà Virtual. CEDIDA PER ESCUDERIA GIRONELLA

El berguedà Marc Freixa Dachs s’ha endut el primer ral·li Critèrium Berguedà Virtual, organitzat per l’Escuderia Gironella. El gamer de Berga ha estat el més ràpid en tots els trams de la cursa i ha guanyat de manera incontestable, per davant de Miquel Peipoch, de Balenyà, i de Marc Pié, de Cunit, que han completat el podi.

Diumenge passat els pilots participants van disposar de tot el dia per completar els trams de la cursa. S’hi podien posar des de les vuit del matí i tenien temps fins les deu de la nit per deixar registrat el seu temps. Tots ells van recórrer un total de quatre trams, passant per cadascun d’ells dues vegades. La primera passada va fer-se de nit i la segona va acabar de nit. Com als ral·lis físics, els pilots van haver de solucionar imprevists de mitja cursa: alguns, fins i tot, es van quedar sense llum en trams nocturns per accident.

Al final, però, la victòria de Freixa va ser incontestable en la categoria Volant. Un altre berguedà però en aquest cas de Gironella, Marc Rotllan, va endur-se la victòria en la modalitat de Comandament, per davant d’Oriol Riu, de Berga, i Martí Sànchez Balaguer, també de Berga.

La propera cursa es disputarà l’11 de juliol. També adoptarà el nom d’una de les proves que l’Escuderia Gironella ha organitzat durant els seus més de cinquanta anys de passió pel motor. Serà la primera Pujada Gironella-Casserres Virtual. Les inscripcions són obertes al web de l’Escuderia Gironella.

Escuderia Gironella

Comentaris