Esquí

La berguedana Aura Coronado, campiona d’Espanya d’esquí alpí

La berguedana Aura Coronado, campiona d’Espanya d’esquí alpí
Aura Coronado, a punt de començar la seva actuació. PHOTOSET

L’esquiadora berguedana Aura Coronado, del May Luengo Esquí Club, s’ha proclamat campiona d’Espanya d’esquí alpí aquest cap de setmana a La Molina. Coronado ha certificat el seu triomf a la Copa d’Espanya Audi U16 2020/2021, després de vèncer en 9 de les 10 proves disputades. Coronado ja va guanyar el certamen la temporada 2018/2019.

Aura Coronado, veïna de Castellar de n’Hug, va guanyar les tres proves del cap de setmana a la Molina. Divendres va guanyar el SuperGegant, dissabte, el Gegant, i diumenge, la prova d’eslàlom. Amb aquests resultats, l’esportista berguedana tanca la seva etapa infantil de quatre anys amb cinc campionats dels 8 possibles. Tot plegat li ha permès ser convocada per la federació estatal per entrenar amb la selecció espanyola a Sierra Nevada.

El campionat d’Espanya ha arribat a mans de Coronado, només quinze dies després de la consecució de la Lliga Catalana 2020/2021. En aquest cas, Coronado es va proclamar campiona catalana a Espot després d’imposar-se en 7 de les 9 proves disputades en tota la lliga.

Aura Coronado esqui alpi

Comentaris