Orientació

El Rogaine del Berguedà, la primera competició oficial de la temporada, atrau 230 orientadors a Casserres

El Rogaine del Berguedà, la primera competició oficial de la temporada, atrau 230 orientadors a Casserres

230 orientadors i orientadores s’han aplegat aquest dissabte a Casserres per participar al Rogaine del Berguedà, rebatejat com a Rogaine de Xavi, en record a l’esportista Xavi Batriu, que va perdre la vida a Cercs, en un malaurat accident, fa cosa d’un any. El Rogaine del Xavi era la primera competició oficial de la temporada d’orientació i per això, ni el temps ni la pandèmia van espatllar un esdeveniment que va fer aflorar les ganes dels orientadors de retrobar-se buscant fites a la comarca.

Sota l’organització del Club Orientació Berguedà (COB) i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Casserres, la prova va demostrar que es poden fer competicions d’orientació respectant les mesures de seguretat i evitant la propagació del virus.

A nivell esportiu, l’equip Aligots Montsant, format per Albert Herrero i Javier Puitque es van imposar pels pèls a Roger Virgili i Marc Serrallonga, de l’equip Serrallonga Power. El podi masculí el van completar Josep Maria Freixas i Andrés Arroyo, els ‘De perdidos al riO’.

En categoria femenina, l’equip Xino Xano, format per Cristina Rotxés i Isabel Eizmendi es va endur la prova, per davant de Xalis (Rose Kowalski, Montserrat Buscart i Anna Illa) i de Mindundis (Blanca Foix i Aida Urgell).

cob orientació Rogaine Rogaine del Berguedà Rogaine del Xavi

Comentaris