General

El Consell Esportiu del Berguedà reprendrà les competicions escolars a la comarca després de Setmana Santa

El Consell Esportiu del Berguedà reprendrà les competicions escolars a la comarca després de Setmana Santa

Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya es reprendran passada la Setmana Santa. El Berguedà no en serà una excepció, i el Consell Esportiu comarcal ja ha anunciat en un comunicat que preveu reprendre les activitats a la vegada que ho facin la resta de consells del país. Els JEEC inclouen les proves escolars d’atletisme, cros, BTT, orientació, duatló, escacs, tenis taula, bàsquet, futbol 7 i futbol sala.

De moment, el Consell Esportiu es compromet a reprendre les competicions d’àmbit comarcal, de manera que s’evitaran desplaçaments llargs. Això sí, si la situació millora, també es podran disputar les finals nacionals dels Jocs Esportius, on competeixen entre ells escolars d’arreu del país.

Després de Setmana Santa, quan el Procicat autoritzi la represa de les competicions, tots els alumnes del Berguedà amb llicència del Consell Esportiu en vigor podran tornar a jugar el seu esport. Per fer-ho, això sí, hauran de seguir el Protocol de represa de les activitats que ha fixat la Unió de Consells Esportius de Catalunya. Aquest protocol fixa la definició dels grups estables, la traçabilitat, l’ús que s’ha de fer de les instal·lacions, la mascareta i els passos a seguir en un grup estable en cas de detectar un cas positiu.

competicions escolars Consell Esportiu Consell Esportiu del Berguedà Escola UCEC

Comentaris