Muntanya

La Pugo Regis Trail, la cursa de muntanya de Puig-reig, s’estrena de manera presencial el 14 de març

La Pugo Regis Trail, la cursa de muntanya de Puig-reig, s’estrena de manera presencial el 14 de març

Aquest any sí. La Pugo Regis Trail, de Puig-reig, es disputarà en format presencial. Almenys, fins que el Procicat digui el contrari. El CQUIE té la intenció de fer la prova presencial, el 14 de març, i abandonar el format virtual que va protagonitzar la primera edició de la cursa, ara fa un any.

El format serà de dues curses: una de 24 quilòmetres i una segona, de 14km. Els organitzadors recalquen que tots dos recorreguts presenten petits canvis respecte el primer any. A més, lamenten no poder oferir curses infantils, tot i que confien poder-les recuperar en la tercera edició.

Promoció del patrimoni de Puig-reig

Els corredors tindran l’oportunitat de gaudir de corriols tècnics, ràpids però, sobretot, divertits. A més, l’organització ha volgut aprofitar el format d’aquest esdeveniment per donar a conèixer parts del patrimoni cultural i industrial del municipi, sortint per exemple des de l’emblemàtic Castell de Puig Reig o passant per punts com el pont i l’església de Periques i part de les colònies industrials.

Pel que fa a les mesures de seguretat, una setmana abans de la cursa el CQUIE posarà a disposició de tots els corredors tota la informació necessària sobre els protocols a seguir el 14 de març.

Les inscripcions i la informació de la cursa estan disponibles al web de la prova. Córrer la prova de 24km val 16 euros i disputar la curta, 12. Amb la inscripció, tots els corredors rebran un obsequi i l’organització es compromet a tornar-los els diners de la inscripció si finalment el Procicat impedeix que es disputi.

Comentaris