Atletisme

L’equip sub23 femení del JAB es proclama campió de Catalunya de cros

L’equip sub23 femení del JAB es proclama campió de Catalunya de cros
Atletes del JAB durant el campionat de Catalunya d'aquest cap de setmana. CEDIDA

Bones sensacions del JAB al campionat de Catalunya de cros que s’ha disputat aquest cap de setmana passat a Santa Cristina d’Aro. El resultat més destacat és la primera posició a la general de l’equip sub23 femení, gràcies a la 6a posició de Carla Esclusa, la 12a d’Ariadna Arisó i la 13a d’Ariadna Garcia. També en clau berguedana, destaca la 21a posició absoluta de Xavi Tomasa, que ha marcat el millor temps tant del Berguedà com del Bages.

A banda, i tornant a l’òrbita JAB, també destaca el podi de l’absolut masculí, que ha aconseguit la medalla de bronze en una de les proves més esperades de l’any. Victor Aguilera ha fet 25è; Genaro Pizarro, 41è; Marc Garcia, 49è; Pol Raich, 53è; Roger Comellas, 60è; Oscar Rodríguez, 71è; i Oriol Rodríguez, 86è. L’absolut femení gairebé calca el resultat del masculí però s’ha hagut de conformar amb una també meritòria quarta plaça: Vanesa Chirveches ha estat 20a; Marta Palau, 23a; Anna Garcia, 31a; i Susagna Rodríguez, 33a.

El sub14 masculí també va ser el quart millor club a la general, el sub14 femení, 3r, i el sub16 femení, 7è. Els resultats dels atletes del JAB al campionat català són aquests:

Absolut masculí (3r. Per equips):

– Victor Aguilera (25)

– Genaro Pizarro (41)

– Marc Garcia (49)

– Pol Raich (53)

– Roger Comellas (60)

– Oscar Rodríguez (71)

– Oriol Rodríguez (86)

Absolut femení (4r. Per equips):

– Vanesa Chirveches (20)

– Marta Palau (23)

– Anna Garcia (31)

– Susagna Rodríguez (33)

Sub23 femení (1a. equips):

– Carla Esclusa (6)

– Ariadna Arisó (12)

– Ariadna Garcia(13)

Sub18 masculí:

– Guim Camprubí (27)

– Jordi Cunill (65)

Sub16 masculí:

– Pau Sistach (20)

– Biel Vazquez (24)

– Ferran Sala (71)

Sub16 femení (7è. equips):

– Aina Civil (30)

– Anna Alcalà (51)

– Berta Rota (52)

– Jana Minoves (60)

Sub14 masculí (4r. Equips):

– Roc Bartoló (5)

– Oriol Cunill (24)

– Marc Mir (33)

– Bernat Pellicer (45)

Sub14 femení (3r. Equips):

– Aina Roca (19)

– Berta Boix (29)

– Queralt Bartoló (33)

– Monica Canal (41)

– Clara Sistach (44)

– Nuria Vilardaga (55)

Sub12 femení:

– Ània Dalmau (18)

Pendents de la Federació

Ara el JAB està pendent de la Federació Catalana d’Atletisme per saber si podrà participar als campionats estatals de cros. D’aquí dues setmanes hi ha el campionat d’Espanya individual i, sobre el paper, només Carla Esclusa, que va fer sisena a la seva categoria (sub23), podria anar convocada amb la selecció catalana. Ara bé, la Federació encara no ha anunciat els seleccionats i caldrà esperar uns dies més per confirmar-ho.

El JAB també té la mirada posada al campionat d’Espanya de cros per clubs. En aquest cas, sobre el paper, hi van els tres primers equips de cada categoria al campionat català i, en funció dels resultats a les altres comunitats autònomes, a vegades també el quart. Malgrat tot, la federació estatal encara no ha posat data a la cita ni s’ha anunciat quins clubs tenen el bitllet per ser-hi. En aquests moments, l’absolut masculí del JAB i el sub23 femení ho tenen tot de cara per participar-hi, mentre que l’absolut femení haurà d’esperar a la convocatòria de la federació.

JAB

Comentaris