General

Clàudia Sabata es converteix en la primera presidenta de la història del Club Esquí Berguedà

Clàudia Sabata es converteix en la primera presidenta de la història del Club Esquí Berguedà

Clàudia Sabata és la nova presidenta del Club Esquí Berguedà. Agafa el relleu del fins ara president, Miquel Batriu, que seguirà a la nova junta, però com a vicepresident. També formen part de la nova directiva Pol Selva (secretari) i Ramon Caballé (tresorer) i certifiquen la voluntat de la junta sortint de donar pas a gent jove per agafar el timó de l’entitat.

Clàudia Sabata té 25 anys és infermera de professió i ha competit en proves internacionals de curses de muntanya i esquí de muntanya. Sabata també col·labora en diferents seccions del CEB des de fa anys. Ha participat en les estades esportives de muntanya com a monitora i en les seccions d’esquí alpí i d’esquí de fons. Fa uns mesos també va assumir la direcció de la Berga-Rasos-Berga, precisament amb Pol Selva i Ramon Caballé.

81180613_3376195729119068_212539987105677312_o

En declaracions a l’Aquí Berguedà, la nova presidenta del CEB ha recalcat que la junta serà continuista i seguirà amb el projecte de reforma del club que ja va impulsar el president sortint, Miquel Batriu. “El Miquel segueix amb nosaltres i la seva experiència és fonamental. Al final nosaltres som uns novells en la gestió d’una entitat i que ell hi sigui ens reconforta”, ha explicat Sabata.

L’esportista berguedana és la primera dona que presideix l’entitat, que ja suma més de 90 anys. Sobre aquest apunt, Sabata diu que se sent “il·lusionada per ser la primera presidenta”, ja que “sempre és difícil que les dones agafin un paper important”. Amb tot, recalca que “no seria aquí si no hi hagués l’equip al darrere” i insisteix que “la feina la fem entre tots, hi hagi qui hi hagi al davant”.

WhatsApp Image 2021-01-26 at 10.38.46

CEB clàudia sabata Club Esquí Berguedà Miquel Batriu Pol Selva ramon caballe

Comentaris