Esquí, Muntanya

Pluja de medalles per als Mountain Runners del Berguedà als campionats d’Espanya d’esquí de muntanya

Pluja de medalles per als Mountain Runners del Berguedà als campionats d’Espanya d’esquí de muntanya
Els membres dels Mountain Runners que van participar als campionats d'Espanya. CEDIDA

La selecció catalana d’esquí de muntanya s’ha penjat fins a 26 medalles als campionats d’Espanya d’esquí de muntanya i, d’aquestes, una bona part han estat per als joves dels Mountain Runners del Berguedà. Les competicions s’han celebrat a Boí-Taüll, a l’Alta Ribagorça, entre el 14 i el 17 de gener.

El campionat va començar dijous, dia 14, amb la prova de relleus. Tomeu Comelles i Ot Ferrer es van penjar la medalla d’or; Ares Torra, la plata; i Enric Baños, el bronze. Maria Costa va ser quarta.

Dissabte es van disputar les competicions individuals i els Mountain Runners van tornar a brillar en les categories inferiors. En júnior, Maria Costa va guanyar la medalla d’or i Ot Ferrer, la plata. En juvenil, Ares Torra va penjar-se la plata i Martina Gonfaus i Enric Baños, el bronze. Gil Rocias (U2) també s’ha penjat la plata i Erola Rocias (U14) ha estat quarta, com el juvenil Tomeu Comellas.

El campionat es va tancar diumenge amb la prova vertical. En aquest cas, Maria Costa va repetir el triomf de dissabte en categoria júnior, mentre que Ot Ferrer ha aconseguit la medalla de bronze. Pel que fa als juvenils, plates per a Enric Baños i Ares Torra, i bronzes per a Tomeu Comellas i Berta Guitart. També en clau berguedana, Núria Balaguer (U14) i Aina Roca (U12) s’han penjat la medalla d’or en la seva categoria; Pol Montero (U14) ha aconseguit la plata; i Erola Rocias i Gil Rocias (U16), quarts, han fregat el podi.

Fotos dels berguedans al campionat d’Espanya / FERRAN FONT

IMG_4367
IMG_4743

IMG_4821

IMG_4350

IMG_5161

Campionat d'Espanya Esquí de muntanya Mountain Runners del Berguedà

Comentaris