Boccia

El berguedà Ramon Prat es proclama campió d’Espanya de boccia

El berguedà Ramon Prat es proclama campió d’Espanya de boccia

Nova fita a l’envejable palmarès de l’avianès Ramon Prat. Aquest cap de setmana s’ha proclamat campió d’Espanya de boccia en sortir vencedor d’un apassionant duel amb Alberto Arranz. Prat, esportista amb discapacitat física, competia en categoria en categoria BC4.

Després d’una fulgurant fase prèvia, on va guanyar amb claredat tres dels quatre jocs que va disputar i va empatar el quart, Prat va quedar encreuat amb Alberto Arranz per jugar-se les garrofes a la final. Al duel decisiu, l’avianès es va imposar per un ajustat 5 a 4. La tercera posició va ser per a Vasile Agache, company de club de Prat, que es va imposar a Unai de Miguel per un clar 11 a 2.

El campionat d’Espanya es va disputar al poliesportiu Pisuerga, de Valladolid, i va ser organitzat per la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF), juntament amb la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Paràlisis Cerebral i Dany Cerebral Adquirit (FEDPC) i la Federació d’Esport Adaptat de Castella i Lleó (FEDEACYL).

boccia campió d'Espanya Ramon Prat

Comentaris