Esquí

Ot Ferrer comença la copa del món d’esquí de muntanya amb un or en esprint; Maria Costa, bronze

Ot Ferrer comença la copa del món d’esquí de muntanya amb un or en esprint; Maria Costa, bronze
Ot Ferrer, durant l'esprint que s'acabaria emportant a Itàlia. FEDME

Gran inici de copa del món d’esquí de muntanya juvenil per als ambaixadors dels Mountain Runners del Berguedà. El berguedà Ot Ferrer s’ha penjat la medalla d’or en l’esprint i la bagenca Maria Costa, també dels Mountain Runners, ha aconseguit en bronze en categoria femenina. La primera cita del mundial s’ha disputat a la Adamello Ski Raid de Pontesilegno Tonale, a Itàlia, durant tot el cap de setmana.

L’or de Ferrer és el millor resultat de la carrera esportiva del jove, de només 18 anys. El berguedà ha sortit vencedor d’un duel ajustadíssim amb l’italià Rocco Baldini. El francès Rémy Garcin ha completat el podi. Per la seva banda, Maria Costa ha pujat al tercer esglaó del podi per darrere de la suïssa Carolin Ulrich i la italiana Lisa Moreschini.

Tot això dissabte, en la primera jornada de la cita. Aquest diumenge s’ha disputat la prova vertical i, tant Ferrer com Costa, hi han participat en la modalitat júnior. Ferrer ha estat 14è i Maria Costa, 9a.

Esquí de muntanya Maria Costa Mountain Runners del Berguedà Ot Ferrer skimo

Comentaris