Orientació

El Club Orientació Berguedà cancel·la totes les curses previstes fins a finals d’any

El Club Orientació Berguedà cancel·la totes les curses previstes fins a finals d’any

El Club Orientació Berguedà ha decidit suspendre totes les curses que organitzava fins a finals d’any. Es tracta de les proves de la ‘Lliga Berguedà-O 2.0′, entre les quals hi havia les dues competicions incloses dins la Copa Catalana, del 14 i 15 de novembre. Es tracta dels ‘Dos dies del Berguedà’, que s’havien de celebrar a Taravil (Capolat).

A banda d’aquests dos dies de Copa Catalana, també han quedat suspeses la resta de proves de la ‘Lliga Berguedà-O 2.0’. S’havien de disputar entre aquest novembre i el desembre a Cal Rosal, Castell de l’Areny i Montclar.

El club confia que la situació millori i ben aviat pugui tornar a oferir activitats per gaudir de l’orientació.

Club Orientació Berguedà cob orientació

Comentaris