Atletisme

Xavi Tomasa rebaixa la seva marca personal i frega el podi a la Mitja Marató de Barbastre

Xavi Tomasa rebaixa la seva marca personal i frega el podi a la Mitja Marató de Barbastre

Nova actuació estratosfèrica de Xavi Tomasa. Aquesta vegada a la Mitja Marató de Barbastre, a l’Aragó, on va aconseguir rebaixar la seva millor marca personal i va fregar el podi absolut. Fins ara el millor temps de Tomasa en una mitja marató era d’1 hora, 7 minuts i 54 segons; a Barbastre va aconseguir rebaixar-la fins a 1 hora, 7 minuts i 29 segons.

El guanyador de la cursa -el campionat d’Aragó- va ser Camilo Santiago, amb un temps d’1 hora, 6 minuts i 1 segon. Santiago és subcampió d’Espanya de la disciplina i ha estat preseleccionat per les Olimpíades de Tòquio que s’havien de fer aquest any, però que finalment han estat suspeses. Jesús Olmos, actual campió d’Espanya de 10km, va ser segon a la Mitja de Barbastre, a només 2 segons del campió. I Ricard Pastó va completar el podi, amb 17 segons de marge respecte Tomasa.

L’atleta de Berga segueix amb la mirada posada en el campionat de Catalunya de curses per muntanya que se celebra aquest cap de setmana a la capital del Berguedà. Tomasa parteix com un dels favorits en una cursa, la BRB, on l’any passat ja va aconseguir ser segon.

WhatsApp Image 2020-09-20 at 19.27.31

atletisme Mitja Marató de Barbastre Xavi Tomasa

Comentaris