Rem

La Federació Catalana de Rem s’interessa per la Baells com a possible seu d’un campionat de Catalunya

La Federació Catalana de Rem s’interessa per la Baells com a possible seu d’un campionat de Catalunya
FED. CATALANA DE REM

El pantà de la Baells podria convertir-se en seu de competicions de rem d’àmbit català. La Federació Catalana de Rem ho està estudiant i, de fet, aquest dimecres al matí ha visitat el pantà per veure si compleix els requisits. L’alcalde de Cercs, Jesús Calderer, -que també ha estat a la visita- ha explicat a l’Aquí Berguedà que la Federació ha quedat molt contenta amb el que ha vist: “Els ha agradat molt la zona perquè compleix tots els requisits que demanen”.

A curt termini, la Federació està buscant un lloc on poder celebrar el campionat de Catalunya de banc fix. La seva idea era fer-lo el cap de setmana del 19 i 20 de setembre, però la situació provocada per la pandèmia ho fa trontollar tot i a data d’avui encara no hi ha cap casella marcada al calendari. La Federació encara no ha decidit si la competició serà a la Baells, però sí que ha deixat caure que, si finalment no s’hi pot fer el campionat ara, veu amb bons ulls organitzar-hi altres regates de cara al futur.

Calderer creu que, de materialitzar-se, seria “una gran notícia pel Berguedà”. L’alcalde de Cercs defensa que les regates a la Baells permetrien explotar “un nou ús al pantà” i “atraure turisme a través de l’esport”.

Federació Catalana de Rem La Baells

Comentaris