Muntanya

La Salomon Ultra Pirineu, ajornada fins el 2021

La Salomon Ultra Pirineu, ajornada fins el 2021
Ivan Camps, a l'arribada de la darrera Ultra Pirineu. ALEIX CAMPRUBÍ

Gerro d’aigua freda per a l’esport de muntanya. La Salomon Ultra Pirineu queda ajornada fins l’any 2021. L’organització ha fet públic en un comunicat que suspèn el cap de setmana de curses davant la impossibilitat de garantir la seguretat de les persones i assegurar que els corredors visquin “la Ultra Pirineu de sempre”.

“Les darreres informacions sobre l’evolució de la pandèmia al món i al nostre país ens han fet veure que no podrem garantir cap d’aquests requisits”, expliquen en un comunicat. Volien fer-ho públic a mitjans de juliol, però han decidit avançar l’anunci, “conscients també de les preocupacions i incerteses que podien tenir els nostres participants”.

El comunicat acaba amb un missatge ple de nostàlgia i desitjos: “Ens hauria agradat retrobar-nos, però, ara, la prioritat és cuidar-nos a nosaltres, família i amistats i, molt especialment, a les persones grans. Les muntanyes seguiran allà esperant-nos per quan puguem tornar. I estem convençuts que al 2021 viurem una Salomon Ultra Pirineu molt especial”.

Què passa amb els dorsals?

Tots els inscrits en qualsevol de les proves de la Salomon Ultra Pirineu passaran automàticament a estar inscrits en l’edició de 2021 sense necessitat de fer cap gestió.

Els corredors que prefereixin renunciar al seu dorsal podran fer-ho i rebre una devolució del 100% de l’import. Per això només caldrà enviar un correu electrònic a registration@ultrapirineu.com abans del 31 de juliol de 2020.

Sense sorteig per a la Ultra Pirineu 2021

No hi haurà sorteig per l’edició de 2021 en la distància de 94km ja que, per defecte, tots els actuals inscrits es mantindrien per a la propera edició. Aquells que renunciïn al seu dorsal seran substituïts per els/les corredors/es que actualment estan a la llista d’espera que es reobrirà properament.

Ultra Pirineu

Comentaris