Muntanya

La Berga Trail i la Contracorrent s’ajornen per contribuir a la contenció del coronavirus

La Berga Trail i la Contracorrent s’ajornen per contribuir a la contenció del coronavirus
Instants previs a la sortida de la Berga Trail 2019. ALEIX CAMPRUBÍ

El Mountain Weekend Berga Trail queda ajornat. Els Mountain Runners del Berguedà, organitzadors de la Berga Trail, han decidit cancel·lar totes les curses, així com totes les activitats paral·leles, que estaven previstes pel cap de setmana del 8, 9 i 10 de maig. Una de les activitats en paral·lel era La Contracorrent, la prova d’obstacles organitzada anualment pels Castellers de Berga.

La situació d’emergència generada per la crisi sanitària del COVID-19 ha empès l’organització a ajornar les activitats. De moment encara no es coneixen les noves dates del Mountain Weekend Berga Trail, però en les properes setmanes “l’organització treballarà en refer el programa” i, en funció de l’evolució de la pandèmia, s’anunciaran.

L’organització lamenta les molèsties i els inconvenients que el canvi de data pugui provocar a tots els inscrits. Amb tot recalca que l’ajornament respon a “les mesures de prevenció que s’estan prenent a nivell internacional per contribuir a la contenció d’aquesta pandèmia”.

Berga Trial coronavirus covid-19 Mountain Runners del Berguedà Mountian Weekend Berga Trail

Comentaris