Atletisme

Més de 50 infants del Berguedà participen diumenge a la final nacional de cros escolar

Més de 50 infants del Berguedà participen diumenge a la final nacional de cros escolar

Cap de setmana gran per al cros escolar. La Selecció del Berguedà de cros escolar viatja aquest diumenge a Moja (Olèrdola) per participar a la final nacional de cros escolar. Un total de 56 atletes en categories juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí s’enfrontaran als millors esportistes de cada consell esportiu de Catalunya.

Els 56 seleccionats del Berguedà s’han guanyat la plaça per assistir a la final, després de la puntuació aconseguida en els 4 crosos escolars disputats aquesta temporada a Berga, Bagà, Gironella i Avià. Tots ells han gaudir de quatre entrenaments de preparació en el darrer mes a les ordres del seleccionador, Alfonso López, i l’entrenadora, Sandra Hernández.

Entre els atletes seleccionats, destaca la presència de Biel Vázquez, actual campió català de cros federat i escolar, Aina Civil, actual subcampiona escolar, Pau Sistach, quart fa dos anys, i Oriol Cunill, 5è l’any passat.

A banda d’Alfonso López i Sandra Hernández, a l’expedició de diumenge també hi aniran Ivan Camps, com a entrenador, i Lluís Bartoló, com a delegat d’equip.

WhatsApp Image 2020-03-01 at 13.39.20

cros Cros escolar selecció berguedà de cros escolar

Comentaris