Pàdel

Sara Pujals comença la temporada del circuit mundial de pàdel arribant a vuitens al Marbella Màster

Sara Pujals comença la temporada del circuit mundial de pàdel arribant a vuitens al Marbella Màster
Sara Pujals i Núria Rovira, a l'esquerra de la foto, just abans de l'inici del partit de vuitens de final contra Gemma Triay i Lucia Sainz. PADEL FOTOS

Bona estrena de temporada de Sara Pujals. La jugadora de pàdel de Berga ha disputat aquesta setmana el Marbella Màster, la primera prova del circuit mundial de pàdel (World Padel Tour), i ha arribat fins als vuitens de final, amb la vigatana Núria Rovira.

El tàndem de la Catalunya central va guanyar sense problemes el primer part del torneig contra Cristina Carrasco i Manuela Shuck. El partit va durar poc més d’una hora i les dues catalanes el van resoldre sense massa problemes, malgrat un primer set força igualat (7-5; 6-0). La victòria els va permetre accedir als vuitens de final.

Aquest dijous al matí s’han disputat els partits de vuitens i la parella Pujals-Rovira s’ha hagut de jugar les castanyes contra Gemma Triay i Lucia Sainz, la parella número 4 del rànquing mundial. Les catalanes han plantat cara en el primer set, que ha acabat amb un ajustat 7 a 5, però s’han vist clarament superades en el segon (6-0). Amb tot, el torneig acaba amb un gran regust de boca per a totes dues i suposa una injecció d’optimisme per encara la temporada del World Padel Tour.

Marbella Màster Pàdel Sara Pujals World Padel Tour

Comentaris