Atletisme

El JAB obre inscripcions per als 5 i 10km urbans de Berga

El JAB obre inscripcions per als 5 i 10km urbans de Berga
Arriba d'un atleta, en l'edició de l'any passat. ALEIX CAMPRUBÍ

Tornen els 5 i 10 km urbans de Berga. La prova atlètica de primavera per excel·lència al Berguedà es disputarà diumenge 5 d’abril per tota la ciutat. De moment, el JAB -principal organitzador de l’esdeveniment- ja ha obert inscripcions al seu web o a de manera presencial a Intersport SerraMartí (Berga) i Bages Esports Outlet (Manresa).

El preu de la inscripció a les curses de 5 o 10km és d’11 euros (6€, per a socis del club), mentre que la inscripció a les proves infantils, les urban kids, costa 3 euros. Per aquest preu, els inscrits tindran una samarreta tècnica dissenyada per a l’ocasió, així com diversos obsequis. A banda, els guanyadors tindran trofeus i premis en metàl·lic.

Descompte extraordinari fins dilluns

El JAB ha llançat una oferta especial per potenciar les inscripcions aquests primers dies d’obertura. Qui s’inscrigui abans de dilluns gaudirà d’un descompte del 50% en el preu del dorsal. L’únic que cal fer per beneficiar-se del descompte és inscriure’s amb el codi promocional BERGA2020. Gràcies a aquesta promoció, els més ràpids poden pagar únicament 5,50€ d’inscripció.

A pel mig miler de participants

El JAB espera arribar als 500 participants a l’edició d’enguany, que serà la vuitena. La prova es caracteritza per una organització consolidada i per ser capaç d’atraure atletes d’elit que venen d’arreu del país.

Com cada any les proves de 5 i 10km començaran a la recta del parc dels Soldats. Abans, però, ja s’hauran disputat una dotzena de proves infantils, que cada any compten amb centenars d’infants des de bon matí.

5 i 10km urbans Inscripcions JAB

Comentaris