Bàsquet

El berguedà David Yuste jugarà el partit de les estrelles del bàsquet català

El berguedà David Yuste jugarà el partit de les estrelles del bàsquet català
David Yuste, en un entrenament, durant la seva etapa al Bàsquet Berga. ALEIX CAMPRUBÍ/ARXIU

El berguedà David Yuste està marcant diferències a Copa Catalunya de bàsquet. El base de Berga juga al CB Navàs, recentment ascendit de Primera Catalana, i s’ha convertit en un pilar de l’equip. Tant és així que la Federació Catalana de Bàsquet l’ha seleccionat per disputar el partit de les estrelles al combinat dels millors jugadors del grup 2. Yuste i la resta de seleccionats s’enfrontaran als millors jugadors de l’altre grup de Copa Catalunya, l’1.

Yuste s’ha format a les categories inferiors del Bàsquet Berga, consolidant-se des de petit com un jugador determinant en totes les categories. Ja en etapa sènior, el base de Berga va tenir una efímera aventura a les files de l’Artés, però va acabar tornant al club que l’ha vist créixer. Des de fa dues temporades, el berguedà milita al Navàs, on l’any passat va ser clau per certificar l’ascens de categoria i aquesta temporada s’està erigint com un jugador important a Copa Catalunya.

Copa Catalunya és la divisió de més nivell dins el bàsquet català. Els dos primers classificats a final de temporada pugen a la Lliga EBA, que ja és organitzada per la Federació Espanyola. El Navàs de David Yuste -on també juga el berguedà Bernat Martí- és ara mateix a mitja taula, però es troba en un moment dolç de la temporada, després de trencar la imbatibilitat de l’Artés, el passat cap de setmana, en el derbi bagenc per excel·lència. El Navàs va trencar esquemes i va guanyar per 24 punts de diferència, amb una gran actuació de Yuste (13 punts).

El partit de les estrelles de Copa Catalunya es disputarà el 26 de gener a Granollers. Hi haurà un duel masculí, un altre de femení, un concurs d’esmaixades masculí i un concurs de triples femení.

allstar Bàsquet CB Navàs Copa Catalunya david yuste partit de les estrelles

Comentaris