Natació

La berguedana Àneu Ferrer arrasa al Campionat de Catalunya de Natació d’Hivern júnior

La berguedana Àneu Ferrer arrasa al Campionat de Catalunya de Natació d’Hivern júnior
Àneu Ferrer, instants abans d'una de les proves del campionat. CEDIDA

Sis proves: cinc medalles d’or i una de plata. Els resultats d’Àneu Ferrer al Campionat de Catalunya de Natació d’Hivern júnior-infantil parlen per si sols. La berguedana va pujar al podi en totes les proves on va participar, i no només això, sinó que va pujar a l’esglaó més alt en cinc d’elles.

IMG-20191215-WA0027

Ferrer (júnior) va ser insuperable en els 100 i 200 papallona, en els 50 i 100 esquena, i en els relleus 4×100 estils (amb el seu equip, el Club Natació VicETB). Només se li va escapar la victòria en els 200 esquena, on va ser segona, només superada per la campiona, Lucía Ruiz Barragán, del CN Vallirana.

Àneu Ferrer no va ser l’única ambaixadora de la comarca al Campionat de Catalunya de Natació. També hi eren Quim Gonzalvo (CN Minorisa) i Àfrica Roca (Berga Resort). Gonzalvo (júnior) va participar en vuit proves i va aconseguir, com a resultat més destacat, un 8è lloc a la final dels 50m papallona. Àfrica Roca, en categoria Infantil, va participar en tres proves i va aconseguir colar-se a la final dels 100m braça, on va ser 20a.

Àneu Ferrer Campionat de Catalunya Natació

Comentaris