Orientació

Jordina Juan, campiona d’Espanya d’Orientació infantil amb la selecció catalana

Jordina Juan, campiona d’Espanya d’Orientació infantil amb la selecció catalana
Jordina Juan, en una prova. CEDIDA

Jordina Juan apunta alt. La orientadora del Club Orientació Berguedà és la primera de la història del club que ha estat convocada per la selecció catalana en edat escolar. Fins ara, només ho havia aconseguit un noi, Pau Llorens, que ja és una referència mundial en la disciplina. Juan ha participat, amb Catalunya, al Campionat d’Espanya Escolar celebrat a Extremadura i s’hi ha proclamat campiona estatal, juntament amb la resta del combinat català.

El campionat s’ha disputat entre el 5 i el 8 de desembre a la vall d’Ambroz i ha consistit en tres curses de mitja distància i una de relleus. En la final de mitja distància, Jordina Juan va aconseguir la 12a posició, a menys de 6 minuts de la guanyadora; i en relleus ha pujat al podi, amb una tercera posició que s’ha quedat a només tres segons de la segona.

D’aquesta manera, Jordina Juan ha posat el seu gra de sorra perquè Catalunya hagi pujat a l’esglaó més alt del podi del campionat estatal. La selecció ha guanyat el certamen en categoria infantil, amb Juan a les seves files, però també en categoria cadet. Per al Club Orientació Berguedà, el resultat de Jordina Juan és “un exemple de constància i esforç per a molts nens i nenes que també volen aprendre i millorar en el món de l’orientació”.

mixtes infantils

Club Orientació Berguedà Jordina Juan orientació

Comentaris