Motor

Marc Calmet, de Guardiola de Berguedà, campió de Catalunya de resistència

Marc Calmet, de Guardiola de Berguedà, campió de Catalunya de resistència

Nou campió de Catalunya al Berguedà. El pilot de Guardiola Marc Calmet, del Moto Club Baix Berguedà, va certificar diumenge el campionat de Catalunya de resistència sobre terra. Per fer-ho, va guanyar l’última prova del campionat, celebrada al circuit de Can Taulé, a Súria.

Calmet, que en aquesta prova feia equip amb el pilot anoienc Joel Vives, es va imposar en la categoria Sènior i també a l’Scratx, amb un marge de 2 voltes de diferència respecte els segons classificats.

Amb aquest resultat va sumar els 25 punts necessaris per poder acabar guanyant el campionat. Aquest resultat se suma a la victòria a la Baja España Aragón en categoria Open, que va aconseguir al mes de juliol, i al subcampionat de Catalunya d’endurades d’aquest 2019, que va acabar fa unes setmanes.

A partir d’ara Calmet se centrarà en preparar la temporada vinent, on té previst participar en el campionat d’Espanya d’Enduro i en el Dakar Series.

Enduro Marc Calmet Motos Resistència

Comentaris