Atletisme

Victòria incontestable de la berguedana Núria Cascante als 10km urbans de Manresa

Victòria incontestable de la berguedana Núria Cascante als 10km urbans de Manresa
Núria Cascante, a l'esglaó més alt del podi dels 10km urbans de Manresa. CEDIDA

Cap de setmana brillant de la berguedana Núria Cascante. L’atleta de JAB s’ha imposat amb autoritat a la cursa dels 10km urbans de Manresa, amb una marca de 39 minuts i 38 segons. La segona classificada ha estat Lorena Cubillas, que ha creuat la línia d’arribada gairebé 3 minuts més tard. El podi l’ha completat Cristina Landa.

La prova s’ha disputat aquest diumenge des de La Ben Plantada fins a la cruïlla entre el passeig Pere III i el carrer Guimerà. El context social i polític del país ha fet que la prova hagi anat molt per sota de les aspiracions inicials pel que fa en inscripcions en tot moment. Malgrat tot, al final ha aconseguit convèncer uns 400 participants.

La principal novetat de l’edició d’enguany és que 5 euros de cada inscripció s’han destinat a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Bages, el Berguedà, el Moianès i el Solsonès. La prova és una iniciativa del Club Atlètic Manresa, amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i l’obra social La Caixa.

Les classificacions senceres dels 5 i 10km urbans de Manresa

10km urbans de Manrea Avinent Manresa CA Manresa Núria Cascante

Comentaris