Muntanya

Ivan Camps brilla com mai a l’Ultra Pirineu i puja per primera vegada al podi absolut

Ivan Camps brilla com mai a l’Ultra Pirineu i puja per primera vegada al podi absolut
Ivan Camps a l'arribada de l'ULTRA PIRINEU 2019. ALEIX CAMPRUBÍ

Era un dels favorits i ha fet bons els pronòstics. Ivan Camps ha fet avui el seu millor resultat en una Ultra Pirineu i ha acabat en tercera posició (10:43:26), només superat per un imparable Dimitry Mityaev (10:22:55) i un sorprenent Remigio Huaman (10:34:58).

Des dels primers compassos de cursa, Camps s’ha col·locat en les primeres posicions. Miguel Heras ha dominat la primera meitat de la cursa però ha vist com l’avançava un Mityaev que ha anat clarament de menys a més.

Camps ha tingut un ritme molt constant durant tota la prova i això li ha donat la recompensa final. Sempre s’ha mogut entre la segona i la cinquena posició, però més pels canvis de ritme dels rivals que no pas pels seus.

Amb aquest resultat, el berguedà fa realitat una de les poques coses que encara li quedaven per fer a l’Ultra Pirineu: pujar al podi. A més, reitera una vegada més que és un dels noms del present i del futur del món de les curses de muntanya.


podi_ultra_pirineu_2019

Ivan Camps Ultra Pirineu

Comentaris