Ciclisme

Xavi Caballol completa un nou repte per equips: Madrid-Lisboa en bici en menys de 47 hores

Xavi Caballol completa un nou repte per equips: Madrid-Lisboa en bici en menys de 47 hores
Xavi Caballol, al centre amb crossa, amb els seus companys d'equip.

Nova lliçó de Xavi Caballol. El ciclista berguedà, amb només una cama, ha format part de l’equip Sanitas Challenge 2 aquest cap de setmana passat a la Non Stop Madrid-Lisboa. En menys de 47 hores, els quatre membres de l’equip de Caballol han completat els 770km de recorregut entre la capital d’Espanya i la capital de Portugal.

El Sanitas Challenge 2 va creuar la línia d’arribada, a Lisboa, en 165è lloc d’un total de 300 equips. D’aquests, una cinquantena van abandonar. En canvi, Xavi Caballol, Luciano Gómez, Daniel Sola i Juan Miguel Estévez van arribar a Lisboa en 46 hores, 50 minuts i 55 segons.

Una cursa singular

La Non Stop és una prova d’estratègia per equips. Els participants tenen un màxim de 55 hores per enllaçar Madrid i Lisboa. No és necessari que els quatre membres corrin en tot moment, de manera que els relleus agafen una importància fonamental a l’hora d’encarar el desafiament.

Els equips poden ser masculins, femenins o mixtes. També es pot escollir en quina modalitat participar: córrer els 770km sols, amb parella, amb trio o amb equip de 4. També hi ha la modalitat mixta absoluta, amb membres de tots dos sexes. Altres modalitats més simpàtiques són la Corporate, per equips d’homes i dones que treballen a la mateixa empresa, o la Embajador, per a equips d’homes i dones que viuen al mateix poble.

Sanitas Sanitas Challenge 2 xavi caballol

Comentaris